Trainersopleiding verdieping

In deze verdieping leiden we je specifiek op tot gecertificeerd NLP trainer. Dat wil zeggen dat we aandacht besteden aan de manier waarop een NLP opleiding is opgebouwd en hoe je de NLP onderdelen kunt overbrengen. Verder besteden we extra aandacht aan de vraag hoe je onbewuste leerprocessen op gang kunt brengen. Alles wat er nodig is om NLP trainer te worden!

Wil je je vervolgens certificeren tot internationaal erkend NLP trainer, dan kun je deelnemen aan het examen. Dit examen bestaat uit een persoonlijk gesprek, een mondeling theoretisch examen (het toetsen van NLP kennis) en een praktijkexamen (het doen van een demoselectie en demo interventie en het geven van twee presentaties over NLP onderwerpen).

Je dient vóór het examen een modelleeropdracht in te leveren en deze moet vooraf goedgekeurd worden door onze IN Master Trainer Bernard Elshout en IN Master Trainer Jorinde Prins..

Naast het volgen van alle trainingsdagen, dien je ook minimaal één NLP Practitioneropleiding en één Master opleiding te assisteren (meer assisteren is zeker een aanbeveling).

Als erkend NLP trainer ben je bevoegd tot het geven van Practitioner- en Master Practitioneropleidingen.


Studiebelasting

De trainingen zijn verdeeld in blokken van 2 dagen aaneengesloten. Vaak 1 x per maand gepland. Tussen deze blokken willen we dat je 1 x samenkomt in (sub)groepjes om de behandelde stof te oefenen en eigen te maken. Plan hier voldoende tijd voor, want er wordt kwaliteit van je verwacht!

Natuurlijk zijn de studiedagen wanneer de opleiding plaatsvindt het allerbelangrijkste!

 

NLP Trainers

Bernard Elshout
Jorinde Prins


Certificering

De Trainersopleiding: verdieping van Kaber Groep is gecertificeerd volgens de normen van de International Association of NLP Institutes (IN). Dat betekent dat deze opleiding aan strenge kwaliteitseisen wordt gehouden en dat je certificaat internationaal erkend wordt.


Investering:

€ 3150,- (btw vrij)
Inclusief lunches, vers fruit en onbeperkt koffie en thee.

De opleidingskosten voor deze opleiding mag je onder bepaalde voorwaarden aftrekken van je inkomstenbelasting.  Afhankelijk van je situatie kun je tot wel €1200,- terug krijgen. Neem voor informatie contact op met de belastingdienst.

Inschrijven theoriedag/demodag

Ook in 2022 zullen de NLP-trainers in opleiding hun opgedane trainersvaardigheden zien op de demodag en de theoriedag. Op donderdag kun je demo’s/NLP-interventies meemaken en op vrijdag worden er trainingen gegeven. Enorm leerzaam om bij te wonen dus!

Je kunt je inschrijven voor beide of één van de twee dagen via dit formulier.
Je kunt gebruik maken van het opmerkingenvak onderaan het formulier om meerdere mensen in te schrijven.

Trainersopleiding verdieping TV05

Startdatum:

wordt gepland in 2022

TV05: Programma, alle trainingsdagen van 9.30 uur – 17.30 uur

Blok 1:
wordt gepland in 2022
(do-vr)

Blok 2:
wordt gepland in 2022
(do-vr)

Blok 3:
wordt gepland in 2022
(do-vr)

Blok 4:
wordt gepland in 2022
(do-vr)

Blok 5:
wordt gepland in 2022
(do-vr)

Blok 6:
wordt gepland in 2022
(do-vr)

Een trainingsdag is inclusief lunches, vers fruit,  onbeperkt koffie en thee

Bij succesvolle afronding van de opleiding een IN-gecertificeerd diploma.

€ 3150,-

Inschrijven