Privé coaching

Bij de Kabergroep kun je terecht voor privé coaching. De therapeutisch NLP coaches van Kaber kunnen hulp bieden bij psychosociale problemen, psychosomatiek, relationele problemen of bij een combinatie daarvan. Hierbij kun je denken aan:

  • Werkstress, burnout, overspannenheid, depressiviteit
  • Verwerkingsproblemen: ziekte/handicap, sterfgeval, verlies werk
  • Gebrek aan zelfvertrouwen en weerbaarheid, eenzaamheid, onzekerheid, identiteit
  • Seksualiteit, relatieproblemen met de partner, problemen tussen ouders en kinderen.

Voor de goede orde… onze coaches bieden geen hulp bij budgettering, verslavingsproblematiek en bij acute psychiatrische problematiek.

Tarief:

Het uurtarief voor privé coaching bedraagt €120,- per uur. Voor relaties van Kaber  – klanten en hun eerstegraads familieleden * – geldt een aangepaste prijs van € 70,- per uur.

* Met eerstegraads familieleden wordt bedoeld: partner, ouders, schoonouders, kinderen, schoondochters en schoonzonen.

Deze bedragen zijn BTW VRIJ, aangezien de Kabergroep een CRKBO registratie (Centraal RegisterKort BeroepsOnderwijs) heeft.

  • Een individueel consult duurt 1 uur
  • Een relatietherapie consult duurt 1 1/2 uur

Afhankelijk van je (hulp)vraag wordt bekeken wat de vorm van het traject is en hoeveel coaching sessies er naar inschatting van de coach nodig zullen zijn. Indien gewenst kan een eindrapportage voor een werkgever worden opgesteld, uitsluitend onder de voorwaarde dat de cliënt hier schriftelijk mee instemt.

Het is altijd mogelijk om een ‘losse’ afspraak met een van onze coaches te maken, voor een eenmalig consult.

Afspraak:

Twijfel je of privé coaching jou verder kan helpen? Neem contact met ons op voor meer informatie en / of het maken van een afspraak. Dat kan door het invullen van het contactformulier op de site, een mail sturen naar info@kaber.nl of telefonisch op 06-83950325.

Kwaliteitswaarborg:

Onze coaches zijn geregistreerd als therapeutisch NLP coach / ICI Master trainer geregistreerd bij de International Association of Coachin Institutes.

Methodieken:

Onze coaches beschikken over een groot arsenaal aan technieken / methodieken. De gebruikte methoden zullen altijd aansluiten bij de hulpvraag én bij de cliënt waardoor er beter maatwerk geleverd wordt. Voorbeelden van gebruikte methodieken zijn:

NLP:

Interventie methodieken (o.a. Timelinetherapy, Fastfobia proces, swich patron, communicatiemethodieken)

TA (Transactionele Analyse):
De Transactionele Analyse biedt een praktische, heldere theorie die door iedereen te begrijpen en te herkennen is. Met behulp van de TA kun je je inzicht vergroten hoe je in elkaar zit en hoe je anders met jezelf, situaties en anderen kunt omgaan.

Systemisch coachen:
Systemische Coaching onderscheidt zich van andere vormen van coaching doordat het accent wordt gelegd op het familiesysteem waarin je geboren bent. Door inzicht te krijgen in welke feiten en situaties zich in jouw familie voor hebben gedaan, krijg  je beter zicht op wie je bent en hoe je je tot deze gebeurtenissen en personen in uw familie verhoudt. En welke (on) bewuste beslissingen je hebt genomen gedurende je leven. Wil  je meer inzicht in de plek die jij in je familiesysteem inneemt? Heb je het idee dat je niet op de juiste plek zit? Of dat je niet volledig in je kracht staat? Kan jouw liefde voor een of meerdere gezinsleden niet volledig stromen? Kom je bepaalde problemen / thema’s steeds maar weer tegen in je leven, zonder aanwijsbare oorzaak? Dan is systemisch coachen geschikt.

Psycho-educatie:
Inzicht in psychologische processen en in psychische ziektebeelden.