Breng jij jezelf op een hoger niveau van persoonlijke ontwikkeling?

Met de NLP(D) Business Practitioner  – de compacte variant van de reguliere Practitioner – breng jij jezelf op een hoger niveau van persoonlijke ontwikkeling zodat je meer bewust bezig kunt zijn met de dingen die belangrijk voor je zijn.

De NLP(D) Business Practitioner 10 daagse training zit vol met ‘oh zit dat zo’ momenten. Je leert patronen herkennen en waar nodig te veranderen. Je leert je emoties sturen, je interne dialoog veranderen en je lichaam in te zetten om te bereiken wat je wil. Deze NLP(D) training biedt handvatten voor de rest van je leven. Je krijgt inzicht in ‘waarom je doet wat je doet’. Je leert (non-)verbaal gedrag lezen waardoor je makkelijker verbinding legt en gesprekken voert met anderen. Met dit inzicht ben in je staat beter te communiceren in werk en privé.

Wat leer je bij NLP(D) Business Practitioner:

 • Je leert beter communiceren om zo meer te bereiken
 • Je leert beter verbinding met anderen te maken
 • Je wordt je bewust van je eigen gewoontes en denkprocessen en kan deze waar nodig veranderen.
 • Je ontdekt wat je écht wil in je leven.
 • Je krijgt meer inzicht in het gedrag en de communicatie van anderen en kan daarop inspelen.
 • Je wordt gelukkiger doordat je meer grip krijgt op je leven.

NLP(D) Business Practitioner geeft je concrete inzichten, technieken en vaardigheden: praktisch toepasbaar en met direct resultaat.

Met de NLP(D) Business Practitioner krijg je inzicht in je eigen gedrag en dat van anderen

Je krijgt handvatten om te bepalen wat je echt wilt in het leven. Bijvoorbeeld een betere of andere carrière, meer zingeving, meer diepgaande relaties, meer vrienden of een betere omgang met jezelf of met anderen. Ook leer je daarvoor gewenste emoties (van zelfvertrouwen, daadkracht, creativiteit, focus) oproepen en innerlijke conflicten en beperkende overtuigingen oplossen. Zo maak je de weg vrij om te krijgen wat jij wilt!

NLP-D cursus Compact - Kabergroep Breda

Is de NLP(D) Business Practitioner wat voor mij?

Als je meer uit jezelf en uit het (werkende) leven wil halen, dan is de NLP(D) Business Practitioner bij uitstek geschikt voor jou! Je bent bereid om 10 dagen van je leven te investeren in jezelf om daar de vruchten van te plukken. Al vanaf de eerste dag ga je volop inzichten krijgen en vaardigheden ontwikkelen die direct toepasbaar zijn in je dagelijks leven.

Studiebelasting NLP(D) Business Practitioner

NLP(D) Business Practitioner bestaat uit 10 trainingsdagen; 3 x gecombineerd op een  donderdag + vrijdag en 7 x op een vrijdag.
Naast de wekelijkse opleidingsdagen ben je gemiddeld 2 uur per week bezig met de stof om het maximale uit deze opleiding te halen!

Dagindeling

• 9.30 uur – 13.00 uur training
• 13.00 uur – 14.00 uur tijd voor een heerlijk (vegetarische) lunch door cateraar
• 14.00 uur – 17.30 uur training

Na afloop van de Trainingsdag is het bij ons gebruikelijk om wat na te borrelen. Het wordt vaak een echt gezellig “Kaber” moment genoemd. Uiteraard is dit geheel vrijblijvend.

Cursusdagen

De cursusdagen worden in 2022 ingepland.

Je trainer

Eerst eens kennismaken met onze trainer, Astrid? Kom dan langs tijdens onze Gratis informatieavond.

Brochure aanvraag NLP Business Practitioner

Naam

Investeer in jezelf!

De prijs van deze NLP(D) Business Practitioner is € 2.250,- (btw vrij) inclusief koffie/thee + lunch, syllabus en NLP(D) Business Practitioner diploma gecertificeerd volgens de normen van de International Association of NLP Institutes (IN). Vraag naar de mogelijkheden.

10 Daagse Business Practitioner 2022

Startdatum:

Wordt in 2022 ingepland.

BP01: Planning, alle trainingsdagen van 9.30 uur – 17.30 uur

wordt in 2022 ingepland.

 • Inclusief syllabus, lunches, vers fruit en onbeperkt koffie en thee.
 • Persoonlijke begeleiding
 • BTW vrij
 • Fiscaal aftrekbaar
 • Gespreid betalen mogelijk – vraag naar de voorwaarden
 • De NLP Business Practitioner opleiding van Kaber Groep is gecertificeerd volgens de normen van de International Association of NLP Institutes (IN). Dat betekent dat onze NLP opleidingen aan strenge kwaliteitseisen wordt gehouden en dat je NLP Business Practitioner diploma van Kaber internationaal erkend wordt.

2250,-

Inschrijven