NLP thema avonden

Veranderen is verbonden met doen! Onder leiding van een ervaren NLP-trainer ga je aan de slag: doen!

Elk onderwerp wordt ingeleid, oefeningen en technieken worden besproken en gedemonstreerd. Daarna ga je zelf aan de slag. Het is leuk om met NLP D onderwerpen bezig te gaan en jezelf daarin te verdiepen. Natuurlijk is er ook ruimte voor vragen. Er kan tevens dieper worden ingegaan op het toepassen van NLP D in de ‘echte’ wereld. We nodigen je uit om te vertellen wat je al gemakkelijk afgaat en wat nog niet, zodat een vorm van intervisie ontstaat.

Houd je NLP D kennis en ervaring levend!


Thema avonden

In 2021 organiseren we elk kwartaal op de 1e woensdagavond een thema avond bij Kaber in Haghorst. Telkens staat een ander thema en daarmee samenhangende NLP-methodiek centraal:

  • bij Kaber woe 03 november 2021: Kon ik het maar overdoen! Hoe heb jij ervaringen uit het verleden opgeslagen?

Je kunt je voor de thema avond bij Kaber opgeven via een apart inschrijfformulier onderaan deze pagina. 

De thema avonden beginnen om 19:30 en duren tot 22:00.

Voor wie

Voor iedereen die interesse heeft in NLP en daarmee graag wil oefenen. Je treft voornamelijk NLP D Masters en/of  NLP D Practitioners van verschillende instituten; je bent van harte welkom!

Doel

Het doel van deze avonden is om op een leuke, inspirerende én begeleide manier opnieuw met specifieke NLP D onderwerpen aan de slag te gaan en deze verder te verdiepen. Houd je NLP D kennis en ervaring levend!

INSCHRIJVEN:

Thema avond bij Kaber

1 x per kwartaal op woensdag