NLP opleidingen bij Kaber Groep in Breda

Kaber Groep Breda verzorgt NLP trainingen voor de beginner en gevorderde. Daarnaast bieden we leuke specials aan zoals de Masterclass Werken met metaprogramma’s. We zijn gespecialiseerd in het coachen en trainen van mensen die aan zichzelf willen werken. Naast onze NLP opleidingen zijn we ook bekend met systematisch werken, om de maand is er een familieopstellingsavond. Daarnaast start in september 2020 de nieuwe opleiding Systemisch Werk.

Op deze pagina (onder het formulier van de brochure aanvraag) kun je ons volledige aanbod bekijken.

Twijfel je of NLP bij je past? Iedere maand organiseren we een gratis informatieavond!

Vraag je je af of je met jouw (hulp)vraag bij ons terecht kunt? Bel ons op 06-83950325 of stuur een mail naar info@kaber.nl.

Je kunt ook via het onderstaande formulier NLP(D) brochures aanvragen:

Brochure aanvraag NLP D Kaber Groep

Leuk dat je interesse hebt in een van de opleidingen van Kaber Groep! We sturen je de brochure per mail toe na ontvangst van onderstaand formulier.
  • DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Beginner NLP trainingen

NLP informatieavond

Is NLP training iets voor jou? Iedere eerste woensdag van de maand is er een gratis informatieavond! Tijdens de informatieavond kun je de trainers – Bernard Elshout en Jorinde Prins – ontmoeten en leer je zelfs al een beetje NLP!

Lees meer

NLP dagtraining

Na een NLP dagtraining zul je merken dat je na een dag trainen al een hele hoop tools geleerd hebt.  Schrijf je in voor een verzorgde NLP-trainingsdag voor een introductieprijs en ontdek wat NLP voor jou kan betekenen.

Meer informatie

NLP-D 4-daagse

Optimaliseer je communicatie tijdens de NLP 4-daagse. Met een concrete vraagstelling werken we aan jouw doelen in 4 dagen.

Meer informatie

NLP-D Practitioner

Duik een 18 lessen lang in de wereld van NLP en maak een sprong in je persoonlijke ontwikkeling. In 18 trainingsdagen krijg je inzicht in de onbewuste sturing achter je emoties, je gedrag en je manier van communiceren. Daarnaast leer je talloze NLP technieken waarmee je je communicatie verbetert.

Meer informatie

NLP-D Avondcursus

Deze cursus staat gepland voor het najaar van 2020. In 4 avonden wordt ingegaan op de koers die jij gaat uitzetten voor het komende jaar. Wil jij meer focus, aandacht voor communicatie en kan jouw zelfvertrouwen een boost gebruiken?

Meer informatie

Gevorderde NLP trainingen

NLP-D Master

Als NLP beoefenaar weet je dat je je NLP kennis en vaardigheden moet blijven gebruiken omdat ze anders verwateren. Je kiest ervoor om een NLP D Master Practitioner opleiding te gaan doen als je na het volgen van de Practitioner het gevoel hebt dat je nog niet uitgegroeid bent.

Meer informatie

NLP-D thema avond

Onder leiding van een ervaren trainer ga je aan de slag: doen! Elke techniek wordt besproken en gedemonstreerd. Daarna ga je oefenen. Door tijdens het oefenen te experimenteren leer je de technieken grondig te beheersen om zo je eigen stijl ontwikkelen.

Meer informatie

Word NLP trainer

Trainersopleiding basis

Trainingsvaardigheden kun je inzetten in heel veel contexten; het onderwijs, bij presentaties, workshops en in vergaderingen. Coachen kan zonder een Trainersopleiding, trainen zonder coaching vaardigheden is onmogelijk!

Lees meer

Trainingsopleiding verdieping

In deze verdieping leiden we je specifiek op tot gecertificeerd NLP trainer. Dat wil zeggen dat we aandacht besteden aan de manier waarop een NLP opleiding is opgebouwd en hoe je de NLP onderdelen kunt overbrengen.

Meer informatie

Speciaal voor coaches (to be)

Coaching skills opleiding

Onze 10 daagse coachingsopleiding is bedoeld voor mensen die professioneel, diepgaand en verantwoord willen coachen.

Lees meer

Specials

Werken met metaprogramma’s

In september 2020 wordt een exclusieve Masterclass ‘Werken met metaprogramma’s’ gegeven door Jorinde Prins, bij Kaber Groep bv in Breda. Normaal gesproken komen de metaprogramma’s pas aan bod tijdens onze NLP Master Practitioner, maar op verzoek zal dit onderwerp als losse module aangeboden worden.

Lees meer

Familie opstellingen

De opstellingsavonden zijn waardevol voor mensen die worstelen met vragen over relaties met een partner, met ouders, broers of zussen en met kinderen, vragen over hen eigen leven, over patronen die steeds terugkomen, over een diep onverklaarbaar verdriet en vele andere thema’s.

Meer informatie

NLP(D) Avondcursus “Wat doe JIJ in 2021?”

Deze cursus is nieuw binnen onze opleidingen; in 4 avonden wordt ingegaan op de koers die jij gaat uitzetten voor volgend jaar. Wil jij meer focus, aandacht voor communicatie en kan jouw zelfvertrouwen een boost gebruiken? Deze cursus wordt in 2020 in het najaar gegeven.

Meer informatie

Terugkomdagen

Op veler verzoek worden in 2020 speciaal terugkomdagen georganiseerd, voor NLP Practitioners (én Masters). Wil jij jouw NLP kennis opfrissen en de trainers en de cursisten van toen ontmoeten?

Meer informatie

Systemische Dag

Voorafgaand aan de nieuwe training Systemisch Werk wordt een speciale dag ter kennismaking georganiseerd. Tijdens deze dag ga je actief aan de slag om de methodiek te leren kennen.

Meer informatie

Training Systemisch Werk

Deze nieuwe 4 daagse opleiding is bedoeld voor mensen die op een andere manier – vanuit het systeem – naar problemen en gedrag willen kijken en daarmee omgaan.

Meer informatie