NLP(D) Master Practitioner opleiding

Als NLP beoefenaar weet je dat je je NLP kennis en vaardigheden moet blijven gebruiken omdat ze anders verwateren. Je kiest ervoor om een NLP D Master Practitioner opleiding te gaan doen als je na het volgen van de Practitioner het gevoel hebt dat je nog niet uitgegroeid bent.

Communicatieve verdieping

Inhoud NLP(D) Master Practitioner opleiding 

Tijdens de NLP(D) Master Practitioner krijg je nog meer inzicht in onbewuste aannames en overtuigingen en word je je bewust van de waarden die richting geven aan je leven. Waar de Practitioner vooral ging over je eigen processen gaat de Master ook specifiek in op ‘de ander’ zodat je je vaardigheden ook kunt gaan gebruiken voor de mensen om je heen. Zo ontdek je bijvoorbeeld hoe emoties werken, leer je verschillende metaprogramma’s herkennen én leer je werken met trance en hypnose.

Leerdoelen

De volgende leerdoelen staan centraal binnen de opleiding:

 • Verschillende denkstijlen (metaprogramma’s) van jezelf en anderen herkennen
 • Waarden, normen, onbewuste aannames en overtuigingen, identiteit en missie verdiepen
 • Bewustwording van en het werken met ‘beliefs’, emoties, tijdsaspecten en strategieën
 • Snel een profiel van iemand kunnen maken met 18 metaprogramma’s, Jorinde is specialist op het gebied van metaprogramma’s!
 • Je leert de structuur van betekenisverlening kennen en de samenhang tussen de oppervlaktestructuur (datgene wat zichtbaar is) en de dieptestructuur (de verborgen drijfveren). De vaardigheden van de NLP D Practitioner worden op deze manier in een groter kader geplaatst

Studiebelasting

5 oefenmomenten van 2,5 uur. En 1 huiswerkopdracht van 10 uur.

NLP Trainers

Bernard Elshout
Jorinde Prins

De trainers worden tijdens de trainingsdagen ondersteund door assistenten. Dit zijn oud-studenten die minimaal een NLP D Master Practitioner en/of een systemische opleiding gevolgd hebben.

Toelatingseisen NLP Master Practitioner opleiding

Je dient in het bezit te zijn van een NLP Practitioner certificaat uitgegeven door een nationaal of internationaal erkende NLP organisatie.

Certificering

De NLP D Master Practitioner opleiding van Kaber Groep is gecertificeerd volgens de normen van de International Association of NLP Institutes (IN). Dat betekent dat onze NLP opleidingen aan strenge kwaliteitseisen wordt gehouden en dat je NLP D Master Practitioner diploma van Kaber internationaal erkend wordt.

Kosten:

In 2021 voor de Master M14 bedraagt het cursusgeld €2995,- (BTW vrij) Inclusief syllabus, lunches, vers fruit en onbeperkt koffie en thee.

Betaling in 6 termijnen van € 510,00 is ook mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op, dan bekijken wij de situatie en bespreken we wat voor jou haalbaar is.

De opleidingskosten voor onze NLP D opleiding mag je onder bepaalde voorwaarden aftrekken van je inkomstenbelasting.  Afhankelijk van je situatie kun je tot wel €1200,- terug krijgen. Neem voor informatie contact op met de belastingdienst.

Per 1 januari 2022 zijn studiekosten en andere scholingsuitgaven niet meer aftrekbaar. In plaats daarvan komt de subsidieregeling STAP-budget voor werkenden en werkzoekenden.

Schrijf in je via onderstaande button. Nog niet helemaal zeker of deze opleiding bij je past? Bel ons op het nummer voor 06-83950325 voor persoonlijk advies, vraag een van onze brochures aan of download onze gratis E-books.  

Master Practitioner M15

Startdatum:

24 november 2022

M15: Programma, alle trainingsdagen van 9.30 uur – 17.30 uur.

Blok 1:
24-25-26 november 2022
(do-vr-za)

Blok 2:
15-16-17 december 2022
(do-vr-za)

Blok 3:
02-03-04 februari 2023
(do-vr-za)

Blok 4:
02-03-04 maart 2023
(do-vr-za)

Blok 5:
28-29-30 april 2023
(vr-za-zo)

Blok 6:
25-26-27
mei 2023
(do-vr-za)

Bernard Elshout
Jorinde Prins

De trainers worden tijdens de trainingsdagen ondersteund door assistenten. Dit zijn oud-studenten die minimaal een NLP D Master Practitioner en/of een systemische opleiding gevolgd hebben.

 • Inclusief syllabus, lunches, vers fruit en onbeperkt koffie en thee.
 • Persoonlijke begeleiding
 • BTW vrij
 • Fiscaal aftrekbaar
 • Gespreid betalen mogelijk – vraag naar de voorwaarden
 • De NLP D Master Practitioner opleiding van Kaber Groep is gecertificeerd volgens de normen van de International Association of NLP Institutes (IN). Dat betekent dat onze NLP opleidingen aan strenge kwaliteitseisen wordt gehouden en dat je NLP D Master Practitioner diploma van Kaber internationaal erkend wordt.

2995,-

Inschrijven