NLP(D) Dagtraining specials:

Dagtraining special terugkomdagen:

In 2020 werden er voor het eerst NLP specials georganiseerd bij de Kabergroep. De aftrap was in januari 2020 met de Dagtraining special “Blue Monday”.

Daarna hadden we in februari 2020 een speciale Systemische Dag, die werd verzorgd door onze trainer Stefan Kuperus. Altijd al meer willen weten over familie opstellingen? Tijdens deze dagtraining ga je actief aan de slag met systemisch werk om de methodiek te leren kennen. Er zijn veel oefeningen om je bewust te maken van wat systemisch werk is en welke invloed jouw systeem op je heeft. Ook de theorie achter het systemisch werk wordt natuurlijk besproken.

Verder zijn er terugkomdagen, speciaal voor cursisten die eerder bij ons een NLP(D) training hebben gevolgd. Wij horen vaak na een training van cursisten dat ze meer willen oefenen met stof en daarnaast graag (mede)cursisten en onze trainers Bernard en Jorinde graag weer eens zouden ontmoeten. Als beoefenaar van NLP weet je dat jij jouw kennis en vaardigheden moet blijven gebruiken, omdat ze anders gaan verwateren. Uiteraard kun je ook inschrijven voor onze twee – maandelijkse thema avonden in Haghorst.

Voor wie een hele dag aan de slag wil; kom op zaterdag 18 september 2021  (van 09.30 – 17.30 uur) naar de terugkomdag voor Practitioners!