Kaber “Corona proof”

Hieronder volgt een overzicht van de maatregelen die wij als bedrijf hebben getroffen, om ervoor te zorgen dat je vanaf half maart 2021 veilig kunt trainen op onze nieuwe locatie in Haghorst.

We zetten de maatregelen voor je op een rijtje:

 • We vragen de cursisten bij binnenkomst naar hun gezondheid.
 • Er wordt (uiteraard) geen hand gegeven, de begroeting is op 1,5 meter afstand.
 • Zoals het kabinet heeft verzocht, dragen we op locatie een mondkapje. Concreet houdt dit in dat je bij binnenkomst van het pand een mondkapje draagt. Het mondkapje heb je ook op bij verplaatsingen binnen het pand, als je rondwandelt of wanneer je naar het toilet gaat.
  In de trainingsruimte en de lunchruimte mag het mondkapje af, als je op je stoel zit (= vaste zitplaats, zonder roulatie).
 • Het feit dat Kaber over een eigen trainingsruimte beschikt (geen publieke locatie) is doorslaggevend om te mogen trainen. Het maximum aantal personen in binnenruimtes is 30 personen (exclusief personeel) volgens de richtlijnen van de rijksoverheid.
  Van toepassing is “groepen met regels voor binnenruimtes”.
 • Voor de grote (18 Daagse) trainingen maken we gebruik van de grote zaal links in het pand omdat de ruimte daar immers voldoende groot is zodat iedereen veilig op 1,5 meter afstand van elkaar kan zitten. Voor kleinere trainingen maken we gebruik van de zaal aan de rechterzijde van het pand, met inachtneming van de 1,5 meter afstandsregel.
 • De ruimtes zijn gemarkeerd met posters van het RIVM.
 • Op de tafels staan flacons met desinfecterende handgel.
 • De overheerlijke, uitgebreide lunch van onze cateraar wordt tijdelijk aangepast naar een lunch (in tasje) voor iedere cursist, aangezien we volgens de richtlijnen uiteraard geen lunchbuffet kunnen neerzetten op de tafels.
  De lunch kan zowel binnen, en als het weer het toelaat, buiten gebruikt worden, met inachtneming van de afstandsregels. Neem gerust je eigen Dopper of warmtebeker mee, als je wilt voorkomen om vaker dan eens de koffieautomaat aan te moeten raken voor een bakje koffie.
 • Voor de toiletten zijn manden met gastendoekjes aanwezig, zodat elke cursist een eigen handdoekje kan pakken.  Daarnaast hebben we een automaat met papieren handdoekjes.
 • De oefeningen van de training worden in de periode dat deze richtlijnen van toepassing zijn, dusdanig aangepast dat fysiek contact tussen de cursisten onderling en de trainers wordt vermeden.
 • En misschien overbodig om te vermelden, heb je verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38C:

Graag aan ons doorgeven en svp thuisblijven!

Veiligheid en gezondheid voor iedereen vinden we heel belangrijk!

Laten we er samen goed op letten; Stay Safe!