4Daagse training Systemisch Werk met Kluun

De nieuwe 4Daagse training Systemisch Werk van Kaber is een training persoonlijke ontwikkeling, bedoeld voor mensen die op een andere manier – vanuit het systeem – naar problemen en gedrag willen kijken en daarmee omgaan.

Als mens leven we al miljoenen jaren in groepen. In systemisch werk noemen we een groep een systeem. Met een systeem bedoelen we de groepen waartoe jij behoort. Denk aan je familie, je werk, sportclub, de buurt waar je woont en alles waar je verder deel van uit maakt. In een systeem gelden de universele wetten: Binding, Ordening en Balans.

In ons dagelijks leven hebben we allemaal zo onze eigen problemen. Veel persoonlijke vraagstukken ontstaan door verstoring van die universele wetten. Door systemisch naar deze problemen te gaan kijken pak je het probleem bij de wortels aan. En als je anders met problemen om kunt gaan, krijg je meer balans, rust en zelfvertrouwen.

In Systemisch Werk noemen we problemen ook wel patronen.

Herken jij deze patronen?

· problemen met keuzes maken
· burn-out klachten
· gebrek aan zelfvertrouwen
· je wilt beter voor jezelf zorgen
· meer voor jezelf willen gaan staan
· niet kunnen uitspreken van je gevoelens

De vraag is… hoe lang wil je hier nog last van hebben? Doorbreek oude patronen en kom los van systemen die niet meer voor jou werken!

Systemisch WERK Kluun Actie

Actie

Schrijf je nu in voor de training 4Daagse Systemisch Werk en ontvang het boek van Kluun ‘Familieopstelling’ cadeau.

In dit boek is het voor (alter ego) Stijn van Diepen tijd om eens grondig in de spiegel te kijken. Waarom is zijn (liefdes)leven zo’n puinhoop? In een hilarische en ontroerende zoektocht naar zichzelf keert Stijn terug naar zijn jeugd in Noord-Brabant, stuit hij op een aangrijpende familiegeschiedenis en belandt uiteindelijk op het Ierse platteland in een ultieme poging antwoorden te vinden op zijn vragen.

Een familieopstelling maakte deel uit van zijn verblijf bij The Challenge in Ierland.

Hierover zegt Raymond van de Klundert in een interview met Nieuwe Revu van 10 september 2020:

“Neem daarom de regie in handen. Er zijn altijd keuzes. En ook dat heb ik geprobeerd om in dit boek te leggen.”

SUPER Actie… Kluun komt naar Kaber!

Voor de cursisten van de 4Daagse Systemisch Werk hebben we daarnaast nog een verrassing!

In deze training zal Kluun een inspiratiesessie verzorgen!

Dit is je kans om aan Raymond van de Klundert te vragen wat je altijd al van hem had willen weten! Daarnaast zal hij vertellen wat familieopstelling hem heeft gebracht.

Hij heeft voor jullie vast deze videoboodschap ingesproken:

4Daagse training Systemisch Werk met Kluun Kabergroep ontvang het boek van Kluun ‘Familieopstelling’ cadeau persoonlijke ontwikkeling.

4Daagse training Systemisch Werk met Kluun Kabergroep ontvang het boek van Kluun ‘Familieopstelling’ cadeau persoonlijke ontwikkeling.

Wil je leren om doelen te stellen, of deze te bereiken? Ben je opzoek naar een manier om je sociale of communicatieve vaardigheden te verbeteren? Of zoek jij naar tools om gelukkiger en zelfverzekerder te worden? Download nu ons gratis E-book vol NLP-D tips en oefeningen en maak kennis met NLP van Kabergroep. Of koop iets in onze masterpiece Shop.